2021 YILI FARK YARATAN BELEDİYELER ARASINDAYIZ

2021 YILI FARK YARATAN BELEDİYELER ARASINDAYIZ

 

AGİD Yetkilendirilmiş kuruluşu 2021 yılında ‘Elektrikli ve Elektronik Atık Yönetiminde Fark Yaratan Belediyelerini’ belirledi. Elektrikli ve Elektronik Atıkların yönetiminde T.C Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yetkilendirilen AGİD, Türkiye genelinde ve yetkisi dahilinde e-atık kategorileri kapsamında 2021 yılında iş birliği yaptığı Belediyelerin çalışmalarını, toplanan e-atık miktarlarını esas alarak değerlendirdi.

Tüm Türkiye’de AGİD ile iş birliğini sürdüren ve ülke nüfusunun dörtte birini yöneten toplam 86 Belediye çalışmalarının değerlendirildiği organizasyonda e-atık yönetimi çalışmaları ile fark yaratan 6 Belediye belirlendi.

2021 yılında toplanan e-atık miktarı ile e-atık yönetim sistemine en yüksek katkıyı sağlayarak “Elektrikli ve Elektronik Atık Yönetiminde Fark Yaratan Belediyeler” arasına Küçükçekmece Belediye Başkanlığımız da girmiştir.

AGİD’in temsilcileri Belediyemiz yöneticileri ile bir araya gelerek elektrikli ve elektronik atıkların kaynağında ayrı toplanması çalışmaları ile öne çıkan ve kararlılıkla çalışan yöneticilerimize teşekkürlerini sundu.